<![CDATA[Kryodreams Oy - Yrittäjän IT-Vinkit]]>Sat, 22 Jun 2024 21:00:09 +0300Weebly<![CDATA[Hyödynnä kesäloma – IT-Katsastus nyt edullisesti koko kesälomakauden!]]>Wed, 19 Jun 2024 17:48:53 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/hyodynna-kesaloma-it-katsastus-nyt-edullisesti-koko-kesalomakaudenKesäloma on täydellinen aika tarkastaa yrityksesi IT-tarpeet ja varmistaa, että teknologiasi tukee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjolla on nyt erikoistarjous IT-Katsastuksesta kesä-heinäkuun ajan!

Mikä on IT-Katsastus?
IT-Katsastus on kattava tarkastus, jossa arvioimme yrityksesi nykyisen IT-tilanteen ja annamme suosituksia parannuksista. Näin voit varmistaa, että IT-infrastruktuurisi on ajan tasalla ja tukee liiketoimintasi tavoitteita. IT-Katsastuksen hinta on vain 200 € (alv. 0%).

Kesä-Heinäkuun Erikoistarjous: IT-Katsastus ja Konsultointipalvelut
Tänä kesänä tarjoamme IT-Katsastuksen yhteydessä 2 tuntia konsultointipalveluja (arvo 160 €, alv 0%) täysin veloituksetta. Tämä on täydellinen tilaisuus saada asiantuntija-apua ja suunnitella tulevaisuuden IT-ratkaisuja.

Miksi nyt on paras aika?
Kesäloman aikana on usein enemmän aikaa keskittyä yrityksen strategisiin kysymyksiin. Nyt on oiva hetki varmistaa, että IT-järjestelmäsi ovat kunnossa ja valmiita tukemaan liiketoimintaasi vuoden kiireisimpinä aikoina. Samalla voimme katsoa läpi nykyiset laitteesi ja yhdessä etsiä uudet tehdaskunnostetut laitteet edullisesti käyttöösi!

Ota siis yhteyttä rohkeasti!

Lopuksi haluan tarjota lukijoille ilmaisen IT-vinkin. Sivustolta HubSpot löydät ilmaiset CRM-työkalut käyttöösi.
]]>
<![CDATA[Pari ilmaista vinkkiä yrittäjälle]]>Sun, 07 Apr 2024 15:45:19 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/pari-ilmaista-vinkkia-yrittajalleOletko miettinyt nyt sivustojen perustamista yrityksellesi, mutta maksut hirvittävät? Zoner tarjoaa ensimmäisen vuoden ilmaiseksi webbihotellia ja WordPress-ohjelmiston kautta sivuston rakentamista ilmaiseksi. Tämä on tarjous, joka mielestäni kannattaa hyödyntää nyt näin kevään kunniaksi.

Tämän lisäksi haluan vielä antaa tosien hyödyllisen vinkin, nimittäin ilmaisen laskutusohjelmiston Talenomilta. Ohjelmiston avulla voit laskuttaa asiakkaita mobiiliohjelmiston kautta ja luoda sitä kautta verkkolaskut tai jopa lähettää ne paperisena.

Muistathan, että mikäli tarvitset apuja yrityksesi ohjelmisto tai laitteisto haasteissa, ota yhteyttä meihin niin etsitään niihin yhdessä ratkaisut. Ja meiltähän sai erinomaisia ja halpoja kunnostettuja kannettavia sekä tietokoneita takuulla!

]]>
<![CDATA[Älykäs kodinjärjestelmä energianhallinnassa]]>Fri, 15 Mar 2024 11:30:09 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/alykas-kodinjarjestelma-energianhallinnassaTutustuin viime kuussa kotiin, jossa oli älykäs kodinjärjestelmä integroituna osana muita kodin järjestelmiä. Näiden avulla pystyi omistaja hallitsemaan esim. energiakulutusta sekä eri viihdelaitteita ja valoja. Olipa siihen myös asennettuna saunan lämpötilan valvonta, joka ilmoitti kun päälle laitettu sauna oli valmis käytettäväksi. Koko järjestelmä toimi ääniohjauksella ja jopa suomeksi.

Jos sinua kiinnostaa älykodin järjestelmät ja niiden asentamiset, löydät valmispaketin esim. osoitteesta https://kauppa.tiikman.fi/tuote/shelly-porssisahko-ohjaus/kauppa.tiikman.fi/tuote/shelly-porssisahko-ohjaus/.

Mikäli haluat rakentaa jotain monimutkaisempaa, niin ota yhteyttä niin katsomme yhdessä, miten järjestelmän voisi rakentaa.

Tässä lyhyt kuvaus asiasta tekoälyn toimesta:

Tervetuloa älykkään elämän aikaan, jossa teknologia sulautuu saumattomasti koteihimme muuttaen ne älykkäiksi tyyssijoiksi. Älykkäät kodinjärjestelmät hyödyntävät keskinäisiä laitteita, kuten termostaatteja, valaistuksen säätimiä ja energianvalvontalaitteita, tarjoten vertaansa vailla olevan hallinnan päivittäisille rutiineille. Keskusyksiköiden ja langattomien protokollien avulla käyttäjät voivat vaivattomasti hallita kotiympäristöään ja optimoida energiankulutusta helposti.
Energianhallinta, Integraatio ja Hallinta:
Älykkäiden kodinjärjestelmien ytimessä on vallankumouksellinen lähestymistapa energianhallintaan, integraatioon ja hallintaan. Kuvittele vedenlämmittimen asettaminen toimimaan vain ruuhka-aikojen ulkopuolella, jolloin sähkön hinnat ovat alhaisemmat. Integroimalla vedenlämmittimesi älykkäiden pistorasioiden ja energianvalvontalaitteiden kanssa, voit ajoittaa sen toiminnan osuvaksi halvempien sähkön hintojen kanssa. Tämä säästää sinulle rahaa ja vähentää samalla verkon kuormitusta ruuhka-aikoina, edistäen kestävämpää energiaympäristöä.
Lisäksi intuitiivisten hallintaohjelmien avulla, joihin pääsee suoraan älypuhelimen sovelluksista, kodin älykkään hallinnan toteuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Oletpa sitten kotona tai liikkeellä, voit säätää termostaattiasetuksia, himmentää valoja tai valvoa energiankulutusta suoraan puhelimestasi. Tämä hallinnan taso antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä reaaliaikaisia päätöksiä, jotka optimoivat energiatehokkuutta ja parantavat mukavuutta.
Johtopäätös:
Tehokkuuden ja kestävyyden pyrkimyksessä älykkäät kodinjärjestelmät nousevat korvaamattomiksi liittolaisiksi. Hyödyntämällä integraatiota, intuitiivista hallintaa ja reaaliaikaista hallintaa, käyttäjät voivat optimoida energiankulutusta, leikata kustannuksia ja vähentää ympäristövaikutuksia. Todellisista esimerkeistä, kuten vedenlämmittimen ajoittamisesta ruuhka-aikojen ulkopuolelle, älyteknologian potentiaali energianhallinnassa on rajaton. Jatkaessamme näiden innovaatioiden omaksumista, älykoti muuttuu paitsi asuinpaikaksi myös dynaamiseksi ekosysteemiksi, joka sopeutuu tarpeisiimme ja luo tien kohti valoisampaa ja kestävämpää tulevaisuutta.
]]>
<![CDATA[Vuoden 2024 aloitus]]>Wed, 31 Jan 2024 12:54:04 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/vuoden-2024-aloitusVuosi 2024 on alkanut ja nyt olisi hyvä hetki muistuttaa parista asiasta:

- Myymme erittäin edullisia kunnostettuja kannettavia! Viikottain vaihtuvat tarjoukset, joten kannattaa aina kysyä mitä uutta löytyy. Esim tällä viikolla Lenovon Thinkpad X1 Carbon G6 ilman Alv:ia erittäin halvalla! Vain 281€. Tämä sisältää vuoden takuun sekä Windows 11-käyttöjärjestelmän.
- Tarjoamme konsultaatiota kaikissa tietokoneisiin liittyvissä osa-alueissa. Suoritamme myös IT-Katsastuksen yrityksellesi, jossa käymme läpi nykyisen tilanteen. Tämän jälkeen toimitamme teille mahdolliset muutosehdotukset ja autamme niiden toteuttamisessa tarvittaessa.
Vai tarvitseko apuja oman verkkosivun aloittamiseen? Sähköpostien ja tiedostojen varmuuskopiointiin? Tulostimien hankintaan? Verkkolaitteisiin? Kassajärjestelmiin? Ota yhteyttä, ja katsotaan miten voimme auttaa.

Lopuksi haluan ilmoittaa, että alkaen 1.2 lähtien nostamme hintojamme hieman. Huolto ja Korjaus työt maksavat 60€ /tunti alv. 0% sekä Konsultaatio ja Koulutus 80€ /tunti alv. 0%. Tämä johtuu yleisestä inflaatiosta.

Toivotamme kaikille teille mahtavaa vuotta 2024!

Ps: Muistakaa, että tekoäly on kehittynyt huomattavasti viime vuoden aikana ja mikäli haluat olla ajan hermoilla, suosittelen tutustumaan sivustoon www.futuretools.io/
]]>
<![CDATA[Vuosi 2023 on kohta takana]]>Fri, 08 Dec 2023 13:44:35 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/vuosi-2023-on-kohta-takanaVuosi on taas kerran lähestymässä loppuaan – Kiitos kaikille vanhoille ja uusille asiakkaille! Tämän vuoden viimeisenä vinkkinä ajattelin lyhyesti mainita teille parista asiasta. Mikäli tarvitset vielä tälle vuodelle tietokoneita tai muita laitteita, niin muistathan, että tarjoan teille kunnostettuja laitteita erittäin edulliseen hintaan – jopa kolmen vuoden takuulla!

Näin loppuvuodesta varsinkin lomien aikaan on vaikea saada apuja IT-ongelmissa nopeasti, mutta täällä päivystetään 24/7! Kannattaa hyödyntää tämäkin apu, koska ensi vuonna valitettavasti hinnat nousevat yleisen tason mukaisesti.

Lopuksi haluan kertoa teille mahtavasti mainonnan työkalusta nimeltä GetResponse jonka AI-pohjaisilla työkaluilla voit näppäristä rakentaa mainossähköpostit asiakkaillesi!

Kiitos kuluneesta vuodesta. Toivotamme teille iloista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2024!
]]>
<![CDATA[Joustavampi Sähköposti Microsoft 365:n Avulla]]>Mon, 06 Nov 2023 17:58:47 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/joustavampi-sahkoposti-microsoft-365n-avullaSähköposti on elintärkeä osa liiketoimintaa, ja Microsoft 365 tarjoaa monipuolisen ratkaisun, joka ylittää perinteisen webhotellin sähköpostin edut. Kun harkitset Microsoft 365:n käyttöönottoa, pidä mielessä seuraavat edut:

Turvallinen ja Luotettava Sähköposti: Microsoft 365 tarjoaa luotettavan ja turvallisen sähköpostiratkaisun, joka vapauttaa sinut palvelimen ylläpidon huolesta. Samalla voit olla varma, että täytät GDPR-vaatimukset. Sähköpostilaatikon koko on 50 Gt Business Basic- ja Business Standard -tilauksissa.

Office-työkalut: Microsoft 365 sisältää olennaiset Office-ohjelmistot, kuten Word, Excel ja PowerPoint, jotka ovat välttämättömiä liiketoiminnan hallintaan ja asiakirjojen luomiseen. Näitä työkaluja voi käyttää jo halvimmassa paketissa webbipohjaisesti.

Teams ja Yhteistyö: Microsoft Teams mahdollistaa videokokoukset, pikaviestinnän ja tiimityön, tehden etätyöstä vaivatonta. On tärkeä huomata, että Microsoft 365 Business-paketin Teams-versio tarjoaa tarvittavat työkalut seminaarien pitämiseen verrattuna esimerkiksi Microsoft 365 Home -versioon.

Pilvitallennustila: Microsoft 365 sisältää 1 teratavun pilvitallennustilan, joka toimii tehokkaana varmuuskopioratkaisuna tiedostoillesi OneDrive-ohjelmiston kautta. Samalla pääset tiedostoihin käsiksi mistä vain – esim. puhelimestasi.

Microsoft 365 voi osoittautua kustannustehokkaammaksi kokonaisratkaisuksi, kun otetaan huomioon sen tarjoamat monipuoliset työkalut ja palvelut verrattuna pelkkään webhotellin tarjoamaan postilaatikkoon.
Muista, että voit siirtää esimerkiksi yhden käyttäjän pilveen ja pitää muut käyttäjät edelleen omalla webhotellipalvelimella. Tämä tarjoaa joustavuutta ja mahdollistaa vaiheittaisen siirtymisen Microsoft 365:een.

Hinnaston Microsoft 365-business tuotteisiin löydät täältä.

Mikäli sinua kiinnostaa ottaa Microsoft 365-palvelut käyttöösi, niin ota meihin yhteyttä!
Katsotaan yhdessä paras tapa käyttöönottoon.
]]>
<![CDATA[Windows 11 – Onko aika päivittää?]]>Sun, 08 Oct 2023 14:54:08 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/windows-11-onko-aika-paivittaaMonet käyttävät edelleen Windows 10 -käyttöjärjestelmää tietokoneissaan. Microsoft on ilmoittanut, että Windows 10:n tuki päättyy tarkalleen kahden vuoden päästä, 14.10.2025. Ennen tätä päivämäärää on kuitenkin syytä harkita Windows 11 -päivitystä. Windows 11 on jo nykyisellään erittäin toimiva käyttöjärjestelmä, ja suosittelen päivittämistä siihen. Vaikka tietokoneesi ei suoraan tukisi Windows 11:sta, päivitys voidaan silti asentaa.

Muistathan kuitenkin, että riippumatta siitä, kumpi käyttöjärjestelmäsi on, on tärkeää asentaa säännöllisesti käyttöjärjestelmäpäivityksiä. Lisätietoja päivityksien asentamisesta löydät Microsoftin omilta verkkosivuilta.

Jos harkitset samalla uuden tietokoneen hankintaa, voimme tarjota Windows 11 -yhteensopivia koneita jopa alle 300 € (alv. 0%) hintaan vuoden takuulla yhteistyökumppanimme kautta.

Lopuksi, ohjelmistovinkkinä haluan mainita Microsoftin Power Automate -ohjelmiston, joka sisältyy Windows 11:een. Sen avulla voit automatisoida monia tehtäviä, kuten tietojen hakuja verkkosivuilta, säästäen aikaa ja vaivaa. Näin voit tehostaa päivittäisiä toimintojasi helposti.
]]>
<![CDATA[Syksyn IT-katsastus yrittäjille]]>Fri, 08 Sep 2023 15:25:38 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/syksyn-it-katsastus-yrittajilleSyksyn saapuessa on hyvä aika tarkistaa yrityksesi IT-infrastruktuuri ja tehdä tarvittavat parannukset. Tässä artikkelissa jaamme muutaman yksinkertaisen vinkin, jotka auttavat sinua varmistamaan, että yrityksesi IT-toimii sujuvasti.

Pitäkää laitteenne ajan tasalla
Ensimmäinen askel on varmistaa, että käytät päivitettyjä laitteita. Vanhentuneet tietokoneet voivat hidastaa työskentelyäsi merkittävästi. Ota aikaa harkitaksesi laitteiden päivittämistä nykyaikaiseen malliin, joka vastaa yrityksesi tarpeita. Muista, että tämä pätee myös verkkolaitteisiin; vanhentuneet verkkolaitteet voivat muodostaa merkittävän tietoturvariskin.

Hyödyntäkää pilvipalveluita
Pilvipalvelut, kuten Google Drive tai Microsoft 365, tarjoavat yksinkertaisen tavan tallentaa ja varmuuskopioida tärkeät tiedostosi. Ne ovat käytettävissä kaikilla laitteillasi, joten voit olla varma, että tärkeät tiedot säilyvät turvassa.

Käyttäkää vahvoja salasanoja
Varmistakaa, että käytätte vahvoja salasanoja verkkopalveluissa. Älkää käyttäkö helposti arvattavia salasanoja, kuten "123456." Suosittelemme käyttämään salasanoja, jotka koostuvat kirjaimista, numeroista ja erikoismerkeistä. Jos salasanojen muistaminen on hankalaa, harkitkaa kolmannen osapuolen salasanaohjelmiston käyttämistä.

Tarkistakaa tietoturvaohjelmisto
Varmistakaa, että tietoturvaohjelmisto laitteissanne on ajan tasalla. Liian usein tietoturvaohjelmisto ei ole päivitetty tai sen tilaus on päättynyt. Tietoturvan ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää yrityksen suojaamiseksi.

Jos nämä vinkit tuntuvat liian haastavilta toteuttaa itse, älkää huolehtiko. Tarjoamme konsultaatiota ja suoraa apua kaikkiin näihin osa-alueisiin.

Mikäli haluatte lukea lisää ohjelmistoista ja tietoturvasta, niin löydät ne tästä blogista.
]]>
<![CDATA[Ohittamaton tarjous elokuulle]]>Wed, 09 Aug 2023 09:05:03 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/ohittamaton-tarjous-elokuulleKirjoitin heinäkuussa IT-Katsastuksesta ja haluaisin antaa ohittamattoman tarjoukseen, joka on suunnattu lähialueen yrityksille. Tarjoan ilmaisen IT-Katsastuksen kolmelle ensimmäiselle uudelle asiakkaalle, jotka ottavat yhteyttä tämän kuukauden aikana meihin.

IT-Katsastus on meidän palvelu, jonka tarkoituksena on arvioida pienyrityksen nykyinen IT-tilanne ja tunnistaa mahdolliset parannuskohteet. Katsastuksen avulla varmistetaan, että yrityksellä on toimiva ja turvallinen IT-infrastruktuuri, joka tukee sen liiketoimintatavoitteita. Tämä palvelu on erinomainen tapa saada kokonaisvaltainen näkemys yrityksen tietoteknisestä tilanteesta. IT-Katsastus käy läpi myös tarvittaessa verkot ja tulostimet ja katsomme näiden kohdalla mahdolliset parannustarpeet.

Haluan tämä tarjouksen avulla huolehtia, että lähialueen yrityksien IT-tarpeet ovat kunnossa ja mahdolliset ongelmat saadaan korjattua - ja mikä sen parempi tapa kuin tarjota palvelu ilmaiseksi sitä tarvitseville. Ota siis yhteyttä ja sovi tapaaminen!
]]>
<![CDATA[Yrityksen IT-Katsastus keskikesällä]]>Fri, 07 Jul 2023 12:24:57 GMThttps://kryodreams.fi/yrittajan-it-vinkit/yrityksen-it-katsastus-keskikesallaHeinäkuu on saapunut vihdoin, ja nyt on hyvä aika käydä läpi yrityksesi nykyiset IT-tarpeet sekä valmistautua syksyyn. Heinäkuun ajan tarjoamme jokaiselle IT-Katsastuksen ostaneelle tunnin verran ilmaista konsultaatiotyötä kaupan päälle!

IT-Katsustuksessa katsomme läpi yrityksesi nykyisen tilanteen IT:n osalta. Tämä tarkoittaa laitteistot, ohjelmistot, verkot sekä palvelut. Katsustuksen jälkeen voimme yhdessä etsiä mahdollisia säästökohteita ja löytää tapoja parantaa IT:n käyttöä yrityksesi jokapäiväisessä toiminnassa. Heinäkuu on myös paras aika tehdä IT-Katsastus, koska yleensä silloin on hiljaisinta yrityksissä.

Tartu siis tarjoukseen ja tilaa IT-Katsastus nyt heinäkuulle!

Lopuksi vielä AI-ajatus: Voiko tekoäly luoda kokonaiset verkkosivut suoraan? Ehkäpä.
]]>